Naturfestival – Tevandring, brødbagning og fællessang. Torsdag d. 7. september

Kom med på en tur ind i urternes og skovens verden når Ulla Nørgaard Karmann tager os med på tevandring i sin skov og permahave, der vokser på tanken om, at hvis du tager dig af naturen, så tager den sig af dig. Ulla vil fortælle om planternes kraft, virkning og dyrkning på vandringen.
Undervejs vil vi samle urter og siden forvandle dem til dampende kop te i krus fra Gismo Keramik, som Gitte Jørgensen har hånddrejet med inspiration af jorden omkring og himlen over os.
Medens vi nyder te og bager brød ved bålet, vil Maria Louise Bøg Sørensen tage os med på en rejse gennem sange, der fortæller om skaberværket og menneskerne der lever i det.

Så kom med ud under åben himmel og ind under skovens kroner, hvor bålet lyser op til en aften, hvor du har mulighed for at opleve et “micro adventure” og blive inspireret til at gøre din egen have og grønne områder omkring åen til din næste destination.

Ulla Nørgaard Karmann dyrker og driver Kærvejen Terapi og Skovhave.
Gitte Jørgensen er bålentusiast og lokal keramiker der under navnet Gismo Keramik forvandler jorden ler til smukke brugsgenstande.
Maria Louise Bøg Sørensen er bosat i Ågård, men præst i Århus hvor hun blandt andet sætte fokus på det at være kirke i natur, sangens kraft og fællesskabet om bålet for familier i byen.

Max 15 deltager.

Det koster 50 kr. pr. deltager. Tilmelding på nedenstående og betaling på mobilpay – 131471.

    Udfyld venligst følgende


    [hidden your-message default:"Du er nu tilmeldt til Naturfestival "Tevandring, brødbagning og fællessang" torsdag d. 7. september kl. 19.00. Det koster 50 kr. pr. deltager. Tilmelding på nedenstående og betaling på mobilpay - 131471. Vi mødes Skovhaven på Kærvej!"]