Om os

Ågård Naturlaug skaber naturpleje i området ved Vester Nebel Å. Vi vil være med til, at skabe nye muligheder og oplevelser i naturen i Ågård.

En gåtur på stien omkring markerne giver dig motion og naturoplevelser hele året.

Med kalvene på marken, kokasser, insekt hoteller, fuglekasser, kvas stakke og væltede træer og meget mere, skaber vi mulighed for større biodiversitet i området.

I sommeren 2022 gik der 9 stk. Galloway og Jyske kalve og afgræssede markerne. Kalvene går på markerne fra april og hele sommeren for at blive hentet igen til slagtning i oktober. Medlemmer som har købt kødandele får lækket lokalproduceret kvalitets kød hjem i fryseren.

I løbet af året har vi mange forskellige arrangementer – fugletur, naturens dag med Øster Starup Skole, friluftsgudstjeneste, Naturfestival i september, Skt. Hans aften og meget mere.

Hvis I vil sove i shelter og lave bål, har vi på toppen af bakken et fuldtømmeret shelter, som man kan booke.

Ved Madpakkehus og aktivitetsbroen kan I hygge jer med medbragt mad og pjaske i vandet ved åen. Der er mulighed for at låne feltudstyr til at undersøge dyrelivet i åen.

Du kan være med til at støtte dette naturprojekt, ved at blive medlem af Ågård Naturlaug for 125 kr. pr. år.

Vi har mere end 100 medlemmer af foreningen og i 2022 var der ca. 45 familier, som fik lokalt produceret kvalitets naturpleje kød fra Ågård Naturlaug.

Besøg vores facebook side – Ågård Naturlaug FB